Jag lider ju inte direkt av för mycket energi,  har fortfarande inte fått tillbaka krafterna efter gbsen. Åker jag på möte eller shoppar eller något annat energikrävande så är jag oerhört förvirrad och disträ dagen efter och ibland veckan efter till och med månaden efter ibland!

Brännskadan jag fick i somras var väldigt jobbig för min hjärna.

Även om jag inte kände något rent fysiskt eftersom jag inte har någon känsel så var det jobbigt för min kropp att återhämta sig och där gick ett par månader åt i total förvirring och utmattning.

Så nu vill jag tipsa om lite tillskott som ökar din energi och ditt välbefinnande oerhört mycket! Det har ökat min energi något alldeles fantastiskt och då borde det då sannerligen öka din!

Vi börjar med gurkmeja, ett antiinflammatoriskt naturmedel som läker ut inflammationer du inte ens visste att du hade och stoppar uppbyggnad av tumörer osv.. gå in på länken, klicka på gurkmeja och läs! 

Om du tar en msk gurkmeja i pulverform så ska du tillägga en knivsudd svartpeppar också för svartpeppar hjälper nämligen till att ta upp gurkmejan i kroppen. Kör du kapslar som jag gör så kollar du så att det innehåller svartpeppar. 

Men det räcker inte där! Du bör få i dig D3 och k2 också, det hjälper nämligen också till att ta upp gurkmejan. 

K2 har jag hittills valt att få i mig genom att jag själv odlar en himla massa mörkgrönt som grönkål och spenat tex annars finns det att köpa i hälsokost. 

Nu tänker ni ”men hon som inte vill äta en massa tillskott utan vill få i sig allt via maten?”

Ja så är det ju men man lär sig hela tiden under resans gång och vår stackars jord börjar bli rejält utarmad och klarar inte av att ge oss allt vi behöver i det tempo vi lever idag! Svavel är en av jordens resurser som minskat avsevärt så därför har jag också valt att tillföra msm i daglig dos. En tsk om dagen.

Msm är guld värt om du lider av artros eller någon form av muskel och ledvärk. Också bra mot allergi och allt möjligt annat! Gå in och läs om msm😍

Jag fyller ett glas med vatten häller i en tsk msm och en tsk bikarbonat blandar och dricker och det är så jädrarns äckligt så det är en plåga! Men man vänjer sig. 

Bikarbonaten dricker jag för att basa ner kroppen vilket också ger bättre hälsa! Vi har alldeles för sura kroppar idag vilket är bidragande orsak till cancer. 

Som om inte det var nog så tar jag också B-vitamin som jag behöver för att få upp energin.

Var noga när ni väljer era tillskott, helst inte kemiskt, välj ekologiskt så långt det går!

Jag vet att detta låter krångligt  och ”herregud vad mycket! Ska jag verkligen stoppa i mig allt det där! ”

Och svaret är jaaa och det är inte så himla krångligt faktiskt, allt är en vanesak!

Och resultatet är fantastiskt! Tro mig jag vet!!!!

Men får du ändå panik här och nu och känner att du skiter i det så börja med gurkmejan och svartpeppar för det gör dundersuccé i din kropp!

Lägger till en till länk här om gurkmeja