​Nu har jag blivit påminnd igen hur skört livet är❤

Ta hand om er alla, låt inte småsaker förstöra er vardag!

Att ett endaste litet getingstick kan slå ut en människa så fullständigt😢

Jag kommer aldrig glömma ljudet när pannan slår i hårda stengolvet, såg det som i en slowmotion film. Hör hur jag gråtande skriker till honom ”du stannar här!” När han viskar fram ”nu lämnar jag, nu är det kört” 

Jag trycker in allergi piller i hans mun med så skakande händer så pillrena går av. Han kan inte svälja, bara tittar rakt ut med tom blick! När kommer ni egentligen skriker jag i telefonen. En lugn röst tröstar och säger att dom är snart där. Efter ambulans nummer ett kommer ambulans nummer två.  Huset förvandlas till sjukhus.

När så äntligen läget är stabilt så åker vi in till akuten.

Tillbringar en vaken natt där med oroligt tryckande på knappen som ständigt piper att andningen är svag och blodtrycket är lågt.

En hemsk olycka som tar upp all personal gör att jag känner mig lite ensam med min man. Men läget var stabilt.

Känner mig nu tacksam för wake up call och ska börja njuta ännu mer med min familj.❤❤❤