En av våra anställda som inte pratar svenska så bra ville ha hjälp att avboka mammografin.  Hon ville inte åka!
När jag ringde till dom på sjukhuset så övertalade dom mig att jag skulle övertala henne att åka iallafall för det är så himla bra att få det gjort!
Så okej, jag övertalade henne och nu ska hon åka.
Idag var jag ute och red med en kvinna som forskar mycket och har stor kunskap om Homopati och hon menar på att just bröstcancer har ökat väldigt mycket pga strålningen från mammografin. det finns anledning till att vi får skyddande blytäcken när vi röntgar våra tänder. Cellerna i brösten dör vid strålningen och måste fyllas på och det är då cancercellerna kommer.

Jag ska forska lite mer i detta jag också men som det känns just nu har jag ingen lust att åka mer på mammografi och jag ångrar att jag övertalade vår anställda att åka.

Annonser