Med tanke på att gbs är lika med att det slår slint i ditt eget immunförsvars hjärna och det börjar angripa dig själv istället för elaka virus.
Det börjar hacka och skapa virus i din kropp istället för att stå vakt mot onda bakterier som vill in.
Gbs är lika med inbördeskrig.
Och med tanke på att mitt immunförsvar slog ut mig så fullständigt så borde ju faktiskt jag ha världens bästa och starkaste immunförsvar! Om man bortser då från att det slår slint ibland😉
Det borde ju faktiskt betyda att jag definitivt inte behöver oroa mig för andra sjukdomar, som maginfluensa, eller cancer eller vad det nu kan vara?
Nu oroar jag mig faktiskt inte så mycket över andra sjukdomar, för är det något jag lärt mig av min resa så är det att ”jag tar det när det kommer, OM det kommer”
Jag slösar inte bort mina timmar med att gå och oroa mig för eventuella sjukdomar! Men det var riktigt peppande att komma på denna slutsats!
Måste genast berätta den för mina gbs-vänner och se om dom håller med mig!😉😊

Jag läser ju mycket om mat. Om vad man ska äta och vad man inte ska äta.
Det gör jag för att jag tycker det är roligt. Men framförallt för att jag vill ge mig och familjen ett hälsosamt,  friskt och lyckligt liv!
Vissa saker stoppar vi i oss varje dag, av den anledningen att det är så otroligt nyttigt och gör underverk för våra kroppar, skinn och hår! OCH vårt humör!
Det är faktiskt helt fantastiskt när man märker skillnaden.
Jag och J äter varje dag blåbärspudding med chiafrön.
Både blåbär och chiafrön gör underverk för hälsan.
Och så stoppar vi i oss minst en apelsin om dagen helst två. (Bara apelsinen ska få ett eget blogginlägg en dag för den har otroligt mycket goda egenskaper. )
En på morgonen och en på kvällen.
Och en ingefärashot om dagen.
Barnen får precis samma, enda skillnaden är att deras blåbärspudding med chiafrön stoppar jag i blendern ihop med lite vaniljyoghurt och mjölk så att det blir smothie istället för dom klarar inte av konsistensen på puddingen.
Ett par dagar i veckan byter jag ut blåbär mot hallon.
Alla dom här ingredienserna som jag räknat upp nu är super mot cancer mot dåligt hjärta mot kolesterol mot dålig mage mot smärta i leder och muskler och mot allt dåligt. Och det viktigaste av allt är att dom ger dig en otrolig energi, skarpare piggare hjärna och vackert yttre lika med spänstig skinn och skinande  friskt hår och starka naglar.
Dessutom är det ju så enkelt att få in dom i vardagsmaten!
Jag kommer ge mer tips om vad du ska äta för att må bra!
För jag vill så gärna dela med mig av matens otroligt stora kraft till din hälsa!

Recept på bärpudding med chiafrön
1 dl bär
1 dl mjölk gärna Mandelmjölk
2 msk chiafrön
Blanda ihop i en portinskål och låt stå i kylen i sex timmar eller över natten.

image

Ingefärashot
Riv 375 g ingefära grovt efter att du tvättat den noga. Behåll skalet på.
Blanda med 1 liter vatten och värm till absolut max 60 grader.
Låt svalna till 37 grader och rör nu i en halv dl honung.
Nu ska du låta den dra i tre timmar sila genom tex saftduk och pressa sen i saften från 2 citroner. Gör inget om det kommer med lite fruktkött. Häll upp på flaska och ta en till två shots om dagen på vardera ca 30 ml.
Smakar ganska starkt i början men man vänjer sig och det smakar strax bara gott.
Hoppas ni också lyckas få in dom här goda vanorna!😊