Onsdag idag, vilket betyder kloklippardagen.
Onsdagar har dom drop in på djursjukhuset. Så var tredje vecka åker vi dit.
Det är riktigt skönt, kostar 90 kr per hund och det blir alltid en liten allmän kontroll också rent automatiskt. det glos lite på tänderna,  det blir en liten pik på hilda. ”Hm ja hon är fortfarande lite för tjock”
”Tänderna ser bra ut”
”Muffin är fin i hullet nu”
Osv…..
Det känns bra och viktigt att ha tät kontakt med veterinären.

Efter veterinären blev det räkmacka för hela familjen på vårt fik som ska byta ägare!
Skönt för nuvarande ägare som också är min vän, men också tråkigt! Hon har ju tagit hand om det så bra och det har alltid varit gott och hon hade alltid tid att sätta sig och ta en kopp kaffe.
Men nu stundar nya tider och det blir säkert bra det med.

Jag pratade ju om att vi var tvungna att fiska egna fiskar för att få plastfria firrar. Det gjorde vi idag! Men kanske inte just på grund av det.
När jag låg på Iva kom Anna-lena och hälsade på mig där. Hon är egentligen en väns mor och det värmde oerhört att hon kom till mig då. Så nu två år senare skickade jag en bukett blommor till henne som tack! Vilket resulterade i att vi blev ditbjudna på mat och fiske.
Det var underbart!

image

image

image

Lillminst drog upp två abborrar åt oss som vi rensade och tog hem.
Och hur tog vi hem dom då?
Jo i PLAST

image

Jag glömde bort mig!!!!! Det är inte klokt!! Jag kommer börja drömma mardrömmar om plast!!
Nattinatt