Waow för såna här dagar!
Solen skiner,  termometern stiger, tupparna galer lyckligt,  hästarna betar saftigt grönt gräs så dreglet rinner, hundar jagar räven som springer ner i lyan med dagens sorkfångst, lyan som snart är fylld av bebisar, duvhökar seglar i luften men letar efter råttor,  idag lämnar dom våra höns ifred, tonåringar som reser sig från datorn och går promenad med hundarna, frukost på filten som hönorna avslutade,

image

Barn som badar i poolen trots att presseningen ännu ej tagits bort.

image

Vad gör det väl då att natten innan tillbringades i vaket tillstånd pga barn som inte kunde sova, barn som hade ont i ögonen pga begynnande ögonfluss. Och vad gör det väl då att jag nu ligger här med snett ansikte,  värkande ben, värkande ansikte,  bortdomnande fötter när dagen varit så fantastisk!