image Jag har fått in nya varor i mitt sortiment. Tvål, cerat och olja från struts. Jag har ju mina dammvippor av strutsfjädrar redan och nu även dessa. Det viktigaste för mig är att djuren har det bra! Och dom här strutsarna bor på en gård i sverige. Det är alltså inte någon massproduktion i Kina där strutsarna står på rad och blir tvångsmatade. Dom här strutsarna springer lösa på stora fält och lever ett sånt naturligt liv som möjligt. När den dagen kommer, när dom ska slaktas så tar dom reda på allt! Fjädrar blir dammvippor Dom sista resterna pressas ur på olja Äggskalen blir lampskärmar Köttet äts osv osv Veganer tycker att detta är fruktansvärt! Och visst jag håller med. Det är vidrigt med slakt. Jag är vegetarian själv nu för tiden. MEN människor kommer ALDRIG sluta äta kött! Veganer kommer ALDRIG vinna detta krig! Så därför tycker jag att det smartaste man kan göra för djurens skull är att främja dom som tar hand om sina djur väl. Köpa från gårdsslakteri, köpa sina ägg från hobbyhöns folk. Köpa kyckling/kalkon kött från gårdar som slaktar överskottstuppar osv. Jag önskar att alla veganer började där att kämpa för då tror jag att dom skulle komma mycket, mycket längre mot djurens välfärd! Stöttar man väl fungerande gårdar som tar hand om sina djur väl så kommer det ploppa upp fler sådana gårdar. Och ju fler sådana gårdar desto mindre massindustri! Jag själv kan faktiskt inte begripa hur man kan köpa kött från andra länder där man inte har en aning om hur djuren tagits hand om bara för att det är billigt! Billigt kött lika med vanskötta djur! Man får inte ens tänka ”men jag brukar ju köpa ekologiskt,  så jag köper den här billiga fläskfilén bara idag eftersom vi ska ha fest och behöver så mycket” Jaha så då är det okej med en plågad gris? När man ska ha fest??? Nej åk till bonden och köp din gris istället. Jag har ätit tupp från min egen gård och om du visste vilken skillnad på smaken! Nej,  kom igen nu folk! Köp er mat med gott samvete!

Annonser