Vilken fantastisk dag!
Solen har värmt så att jackan åkte av, sen åkte tröjan av, sen åkte en till tröja av och vi knalla runt i bara t-shirten.
Hönorna solar och breder ut vingarna, pojkarna får fräknar på näsan.

image

Vi la plattor framför växthus.

image

Fuskade med lunchen för ingen ville gå in. Uppvärmd pizza med skinka som jag och mellannils petade bort och gav till hundarna.

image

Sen blev det kaffe ihop med ungtupparna.

image

Sitta på trappan till ungtupphuset med kaffet i handen och en av dom små kaxiga, gosiga, luriga rufstupparna kryper upp i knät för att få gosa lite. Det är obeskrivligt! Det ger energi! Det lever man på länge! Se hur han ser på mig! Det är kärlek i dom ögonen och det är så ömsesidigt.

image

Sitta där en stund och andas samtidigt titta på dom andra tupparna som dricker vatten i solskenet.

image

Sen få en present av en vän bara så där, helt plötsligt, helt oförberett är också en underbar känsla!
Och en så vacker present dessutom.

image

Handgjort konstverk och jag blev kär!

image

Tack snälla ni! Vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka nog!
En sak till har jag fixat idag! Nu är det äntligen slut på toarullar som står i sin påse på golvet inne i toaletten.  Nu har toarullarna fått en egen hylla.

image

Jag avslutar dagen med lite virkning. Ska göra en stor rund matta i mullvad till sovrummet. Under mattan ligger muffin och värmer mitt knä.

image

Det värker nu, jag har gjort alldeles för mycket idag och får hoppas på dåligt väder imorgon för denna natt kommer bli tuff!
Tror jag ska ta något starkt nu faktiskt. Alla nissar sover, alla sysslor klara. Jag stjälper i mig en skvätt och går direkt till sängen. Då kanske jag får sova.
Natti natti på er!