Jag och stornils tog Ada och åkte på bio. Först löste vi ut våra reserverade biljetter. Sen åt vi fralla och drack kaffe. Stresskissade, stampade stressat i lång kö för att få våra popcorn. Sen några timmar nagelbitande och tårtorkande. image På vägen hem hämtade vi mellannils som var på kalas. Eftersom kön var så lång till toaletten när bion var slut så åkte jag hem väldigt kissnödig. När vi hade ca 3 km kvar hem så orkade inte Ada köra på ångorna längre och stannade. Med en trasig bensinmätare är det inte så lätt att veta när hon är hungrig. image Jag fick panik,  jag kissar på mig! Pga gbs så kan jag inte sätta mig på huk i skogen och kissa. Det kom två tjejer i en liten bil full av hundar. Jag och smånissarna trängde ihop oss med hundar både över och under oss. Några glada hundar några arga. Åh vad skönt det var att komma hem! Tack ni underbara tjejer som plockade upp oss trots att er bil var full! Nu står Ada hemma fulltankad och glad igen. Omklappad och bedyrad att det var absolut inte hennes fel!