HEMMA äntligen. .
Jag och smånissarna har varit och månadshandlat.
Vi började med räksmörgås och glass på Sveas i Kumla.
Där träffade jag på en kvinna som jag trodde var en av sköterskorna på IVA. ”Regina hej:)” sa jag.
Nej, jag heter inte Regina sa hon…. nehej ursäkta!
Tänk att två människor kan vara så grymt lika!

Mätta och belåtna gick vi för att handla ett-års present.  Där var det en man som stod och pratade i mobiltelefon. Jag tittade forskande på honom för han tittade så på mig hela tiden när han pratade.
Till slut började han gå mot mig och frågar ”är du blind eller?”
Då var det min brorsa!!!!

Efter en lång pratstund med honom och förfärligt uttråkade barn så blev det att handla mat..
Oj, vad mycket mat!
Men nu blir det inget mer matshopping på en hel månad.

image

Jag hittade lite nya varor som jag inte sett förut. Jag gillar inte halvfabrikat,  men ibland hinner man inte. Prickig korv vill mellannils alltid ha och jag mår illa av att han äter det. Så nu håller jag tummarna att han kommer gilla denna prickiga korv istället!

image

Kvarg köpte vi, perfekt glass. Bara fylla glassformarna och in i frysen.  Jättegott och betydligt nyttigare. Vill man lyx till lite så doppar man den färdiga glassen i smält choklad och kokos.

image

Mellannils vill ha prickig korv och pappan vill ha rostbiff.
Jag stod och höll i ett paket rostbiff men jag klarade inte av att köpa det.  Hur har kossorna haft det?
Sjukt mycket E-nummer.  Det är sånt man får cancer av….  så jag tar fram ett paket hel rostbiff ur frysen istället, den har jag köpt av en kompis och jag vet att djuren har haft det bra.  Imorgon ska jag göra egen rostbiff till kära mannen.

image