Finns det någon som kan njuta så mycket som katter? Vår katt har inget bekymmer i världen. Han äter, sover, jagar råttor och ibland fåglar. När han jagar fåglar får han visserligen lite bekymmer från mig men ändå.

Bild

Hans största hobby är att ligga och lura på dom här damerna när dom är ute på sista kvällskissen. Och det värsta är att dom går på det varje gång, man kan tycka att dom borde lära sig.. Men nej… Han gömmer sig bakom samma stolpe på trappen varje kväll, han hoppar på dom på exakt samma sätt varje kväll när dom rusar upp för trappan för att springa in. Och dom skriker till på samma sätt varje kväll. Inte för att det gör ont, för han nuddar dom inte, men dom blir lika rädda varenda gång. Varför lär dom sig aldrig?

Bild 1

Jag skrev igår att det var skönt att ha kycklingfritt i tvättstugan, nå det varade inte så länge. Idag kom två vaktelbebisar in igen. En som inte växer som den ska, så jag vill ha den under uppsikt och se så att hen äter och dricker ordentligt. Och så lite sällskap. Ni ser vilken storleksskillnad. Dom är lika gamla.

Bild 2

Jag och nissarna har gjort chokladfudge idag som nu ligger i frysen och väntar på jul. Grymt god. Den bara smälte i munnen så där ni vet!

Riktigt enkel var den också.

Smält i vattenbad 200 g mörk choklad (god choklad)

Blanda i en burk kondenserad mjöl och ca 1 dl hackad mandel Bre ut till lagom tjock kaka.

Låt stelna i kylen innan du skär upp den i bitar. Sen ströa över lite florsocker.

Bild 5

Den blev med råge godkänd!

Bild 3

Det går så mycket vinterkräksjuka nu så det börjar likna kaos!

Här står vitpeppar burken framme! Och direkt när MellanNils och StorNils kommer hem är det handtvätt som gäller.

Bild 4

Nu ska jag sova!

Sov gott allihop!

Kram