Sitter i morgonrock med en liten kille också iklädd morgonrock bredvid mig och en liten goshund i knät.

image

Tittar på lilla sportspegeln ihop med barnen och dom säger. ”Mamma kan inte jag få börja på innebandy”, ”mamma kan jag få börja på simskola”, mamma kan jag få börja på ridskola” , mamma kan jag få börja orientera” osv… Jag blir då så less… var är min energi? Varför domnar mina ben bort av en ynklig liten promenad? Varför värker mina fötter bort av att jag står för mycket?
Det är nog nu!!!
Jag tänker ignorera mattheten, ignorera domningarna, ignorera smärtan,  ignorera oron över att bli sjuk igen!
Nu tänker jag börja leva!!! 

Nu under tiden jag skrivit har en gos blivit två. ❤

image

Jag tänker också börja jobba! Är såå trött på att vara sjukskriven. Från och med nästa vecka är det jobb som gäller måndag till torsdag.
Denna vecka har vi höstlov och ska hitta på en massa kul!
Det SKA vi!
Jag kan!
Jag orkar! 😀
PUNKT!!!!!

Annonser