Igår var jag hos tandläkaren äntligen!  Jag skrev i ett tidigare inlägg att mina tänder håller på att rasa sönder.  Resultatet hos tandläkaren kommer ta några månader och jag kommer få TRE nya tänder och bli 15 000 kr fattigare. Det kostar på att bli sjuk…
Dessutom behöver vår lilla hund hilda operera bort ett medfött fel i ljumsken som förmodligen inte kommer gå på försäkringen så där blir 5 000 till. Det är mycket nu. Vet mycket roligare saker vi kunde gjort för dom pengarna. Men tänk vilken tur att jag lever i den här tiden och att jag faktiskt klarar av att betala notan. För att bli tandlös känns inte okej.
Jag träffade en gammal vän häromdagen som levt ett hårt liv med mycket sjukdomar och hon hade nya tänder. Hade inte hon berättat det hade jag aldrig märkt det. Jag tyckte bara att hon hade väldigt fina tänder.
Jag skulle få komma nästa vecka och dra ut tänder, men jag bad om att få komma veckan efter det för vi ska ha sommarens sista bil-festligheter nästa vecka och jag har ingen lust att vara tandlös då.
Jag ska vara tandlös i TVÅ MÅNADER. Jag tror att jag kommer må ganska dåligt då. Jag är egentligen inte särskilt fåfäng men att vara tandlös? 😛