tänder

Mina tänder går sönder!

Fast, nej det där är inte mina tänder. Men just nu känns det som att det är dit jag är på väg. Vara lam i halva ansiktet så att det inte går att gapa ordentligt och sen ska någon annan borsta tänderna. Det blir inget bra. Mina tänder har blivit ordentligt misskötta under sjukhusperioden och det börjar ge resultat nu.

Väntar på en operation i munnen så fort min tandläkare kommer tillbaka från semestern. Så med ett recept på antibiotika i bakfickan ifall jag får någon infektion när han är borta så räknar jag nu dagar till hans återkomst.

Häromdagen när jag och brorsan åt lunch så åt jag helt plötsligt på en halv tand dessutom! Men det finns en väldigt bra sak med det.. Den nu trasiga tanden sitter på min friska sida av ansiktet vilket gör att jag måste tugga på den snea sidan. Och det är mycket bra, för på så vis så tränar jag den sidan mycket mer. Det är den där träningen i vardagen som jag efterlyste!