Det blir lite dåligt med inlägg nu.. Det är så svårt att sätta sig framför datorn här års när solen står högt och hela familjen tillbringar dagarna tillsammans.

I torsdags var vi i Tångeråsa och tittade på lite hantverk, en gammaldags skola och en mysig fika under ett stort träd.
När jag och två av mina pojkar kommer ut ur fattigstugan ser vi en pappa som står och sparkar efter en groda. En av mina killar frågar mig ”vad gör han mamma?”
Jag hinner inte svara, rusar fram till pappan och mycket högt och argt säger till honom att lägga av! ”Du gör ju grodan illa!”
Han bara fortsätter och låtsas inte höra mig. Jag ryter ifrån flera gånger men han totalt ignorerar mig och fortsätter sparka efter den nu totalt utmattade stackars grodan och flera barn som åskådare.

Då kommer min man och den tredje sonen ut ur fattigstugan och han rusar fram till pappan sätter armbågen i sidan på honom så att han knuffas undan, sätter sig på huk tar upp grodan och släpper ner den i skogskanten ett par meter bort.

Det kallar jag hjälte!

Jag var så arg hela den dagen sen på den här pappan som för det första misshandlade en groda på det viset och dessutom framför sina, mina och andra barns ögon. Och så arg för att han så totalt ignorerade mig!

Arrgh och åh vad jag hoppas han blir en groda i sitt nästa liv och medveten om varför han blev en groda.