Jag har skapat ett träningstrots!

Är så trött på att träna. Har helt totalt skitigt i att träna på flera veckor.

Under så lång tid nu har jag tänkt, och alla välvilliga människor har sagt ”nu måste jag träna si eller så för att uppnå ditt eller datt så är jag nog rörlig snart igen”

Men jag är så spytrött på att tvinga mig själv till att träna! På sjukhuset tränade jag dygnet runt för att snabbt komma hem till barnen, väl hemma tränade jag ständigt för att orka ta hand om barnen.

Nu borde jag träna för att få tillbaka rörligheten och balansen, få min trötta hjärna att vakna, få en frisk och sund kropp, bli av med mitt snea lèende.
image

Men tvingar jag upp mig på motionscykeln något mer så skriker jag! Ser jag mitt gröna gummiband en gång till så skriker jag ännu högre!

Jag måste på något vis få in träningen i min vardag. Göra något väldigt, väldigt roligt som också ger träning! Jag älskar att cykla. (Inte på motionscykeln). Dra igång en cykelgrupp kanske? Ett gäng som kontinuerligt tar en cykeltur ut i skogen? Rida mer. Skaffa ett jobb som innebär träning. Men vad är det för jobb?

Jag behöver tips på att få in träningen i livet så att det inte blir medveten träning utan vardag! Rolig vardag dessutom. Om vi löser denna gåta så tror jag att vi räddar hälsan på många, för jag är nog långt ifrån ensam om den här känslan.

Annonser