Har fått brev från försäkringsbolaget idag.
Där jag får den ”glädjande” nyheten att min försäkring kommer sluta gälla från halsen ner till svanskotan (lika med hela mig)
Pga att jag lämnat in ofullständig hälsorapport.
För dom har pratat med vårdcentralen som sagt att jag sökte vård 2011 för smärta i bröstet!
Och det fick försäkringsbolaget fram till att det var smärta i bröstbenet efter en ridolycka som hände för 16 år sedan. Och det hade jag minsann inte skrivit ett knyst om!!! Eh nej,,, jag sökte inte för smärta i bröstbenet, jag sökte för att jag hade ett väldigt snurrigt hjärta för jag hade grymt mycket i mitt liv då och mådde inget vidare!! Det hade inte ett skit med vare sig nacke,  huvud, rygg eller jag vet inte vad!!!!
Så nu ska dom plocka bort min försäkring på mig! Och det kommer ju vara skitlätt att få en ny någon annanstans efter min sjukdom!
Jag blir så ledsen. Försäkringar är bara bra så länge det inte händer något!

Annonser