Var på sjukgymnastiken idag och träffade Anita!
Min vänsterarm får jag fortfarande inte upp. Kan inte lyfta den upp över huvudet. Men Anita visade mig ett trix. Först lyfte jag upp armen med hjälp av den högra för att sen sakta sakta släppa ner den igen. Det gjorde skitont, men jag körde på några gånger. Sen genom ett trollslag kunde jag lyfta den vänstra utan problem!!!!!! Någonting i armen vaknade! Tack Anita för det!! Ytterligare ett steg närmare friskhet:)
När jag kom hem gjorde jag en vitaminbomb i form av dryck. Gick ner till landet och tog vad som fans.. mangold, morot, persilja, mynta och så tryckte jag ner ett par lime i centrifugen. Det blev kanongott! Tyckte killarna med.

image

Efter maten gjorde jag lite rabarberkola. Jag som bestämde imorse att jag skulle sluta äta efterrätter. Jag höll mitt löfte iallafall nästan en hel dag;-)

image