Tuff dag idag!
Urinvägsinfektion och ångest. Är väl antagligen nedsattheten pga urinvägsinfektionen som ger mig ångest.
Orolig att bli sjuk igen, vill inte dö, vill inte lämna familjen!
Varför blir jag sån här ibland?
Det blir så fort jag får för höga krav på mig. Så fort jag ser i almanackan att det finns mer än två saker inbokat samma vecka! Då får jag panik,  ångest, dödsskräck??
Innan jag fick gbs var min almanacka så nerklottrad av allt som skulle göras att det fick inte ens plats!!!
Och nu klarar jag inte ens TVÅ saker i veckan?!
Jag har kommit på att jag nog är utbränd! Jag tror att det var därför jag fick gbs. Min kropp orkade inte stå emot viruset för att jag var så slut.
Jag har haft grymt mycket i många år. När jag hade en två månaders bebis och en ett-åring och en 8-åring så startar jag min firma.
Jag startade den för jag ville slippa lämna mina barn på dagis. Jag ville jobba hemifrån. …..
Jag var såå korkad. Jag ammade och pratade i telefon konstant. Min firma växte snabbt och jag fick många anställda och många kunder. Jag hade förkylda anställda och DET kostar MYCKET pengar. Jag hade otroligt jobbigt att få pusslet att fungera. Jag kunde inte bara lägga ner firman för jag hade ansvar över anställda och det kostar pengar att lägga ner så jag var tvungen att fortsätta för att inte hamna i en katastrof sits.
Mitt i allt det här får jag en son brännskadad också.
4 år senare får in min firma i en annan firma där jag även blir anställd att ta hand om papper. Det är så otroligt skönt att inte ha ansvaret på samma sätt, samtidigt som det fortfarande är min firma och mitt ansvar så är jag inte själv längre.  Här borde allting bli frid och fröjd! Men här blir jag så trött. Jag mår inte bra. Orkar ingenting. Känner mig lat. Har ont i höften och skyller på den jättemycket för att slippa göra saker. Hela den sommaren var jobbig. I september får jag gbs..
Likaså nu när någon pratar jobb så får jag svettpärlor på näsan. Jag vill inte! Jag orkar inte! Vad är det för fel? Jag är ju en arbetsnarkoman! Jag älskar att jobba!
Måtte den här klenheten gå över snart.