Ojojoj vad jobbigt det var! Men kul!! Jag sov middag varje dag. Stannade på hotellet ett par timmar mer än dom andra. Fick till och med frukost på sängen en av dagarna. Hade så skönt resesällskap för jag visste att det gjorde inget om jag svek ett par timmar då och då… dom redde sig själva:)
Här åker vi på båten.

image

Kolla visst är den väl tjusig vår buick!

image

Det var ett evenerligt putsande och fixande med bilarna.

image

Lite blodig panna kan man få när man måste blåsa ut en eldsvåda under instrumentbrädan.

image

Lugnet efter stormen, då kan man hinna med en välförtjänt puss på hemresan.

image

Jag har skrattat så mycket under resan så idag kan jag knappt röra halva ansiktet. Men det var det värt!
Direkt när vi kom hem så fick lillminst hög feber så nu blir det lite sånt. Och tack och lov att han väntade tills jag kom hem. Lillplutten ligger mellan oss nu och sover.