Imorse när jag och hilda skulle ta 5.3 km rundan så kliver vi rätt som det är i vargspår! Dom är pinfärska och och fortsätter in i skogen! Jag känner närvaron ända in i benmärgen. Stora tassar hade gått där vi gick precis innan. Små tassar också.  Jag hade sinnesnärvaro att ta bilder ”lite snabbt” innan jag tar min lilla hund under armen och vänder hem.
Det bästa med att ha vargar flåsandes i nacken är att jag nu med stoor stolthet kan tala om att jag har sprungit ca 100-150 meter!!! Inte fort och hade säkerligen väldigt rolig stil men ändå!

image

Jag la flexikopplet bredvid för att det ska synas hur stort spåret är.

image

I det här spåret har även herr grävling satt sitt avtryck i vargens.

Men som sagt nu vet jag att jag kan springa lite, så det ska jag börja med nu lite varje dag!
Det blev 5 km iallafall enl min walkmate så jag hade lyckats gå 2.5 innan jag vände.
Jag vet inte om jag törs gå där imorgon, nån som vill följa med…..
Imorgon står det ridning på schemat igen!
Nu står det annat på schemat.

image

Och lite kaffe på det.