Jag skulle till min nya sjukgymnast i Fjugesta igår men hon ringde och sjukanmälde sig, och så kan det bli!

Men jag kör på ändå för igår började min träning på riktigt! Nu är det slut på ”klemandet” med min kropp, nu ska den få träna!! Nu är det dags att att bli stark igen. Jag startade dagen med att gå 5.3 km i skogen. Har aldrig gått så långt efter att jag fick gbs så det känns riktigt bra, men mina ben blev helt slut. Backe upp och backe ner. Backar som man inte ens tänker på i vanliga fall men som för mig kändes som mördarbackar. När det gick nerför så smärtade knäna väldigt, fast ändå skönt på något konstigt vis.

 

En av mördarbackarna!

Bild

 

Hilda njuter förstås av att springa lös i skogen, dessvärre har hon samma färg som marken så ibland ropar jag på henne för att jag inte ser henne men då står hon precis bredvid  vid mina fötter.

Bild

 

Bild

 

Men jag är ju här matte!!

Gbs har inte bara gett mig gråa hår, ödmjukhet, erfarenhet, lust att förbättra saker inom vården och vetskapen om hur det är att vara morfin beroende/abstinens! Nej Gbs har även gett mig ensåfulkroppharjagaldrighaft!!! Jag är så sjukt otränad, Känner mig inte fet, men sååå slapp!

Så som sagt från och med igår finns inga bortförklaringar, inget ”jag har för ont idag”. Nu är  det hårdkörning som gäller. Nu är jag ute ur sjukhuset, så nu struntar jag i alla förmaningar om att träna/vila, träna/vila, träna/vila…. Nu ska det tränas, tränas, tränas!

Igår gick jag 5 km sen armhävningar mot väggen. Idag har jag inte hunnit för jag har shoppat hela dagen och nu på kvällen har jag suttit på fritidsgården och druckit kaffe med Agne och Kim. Men det är inte försent, för nu ska jag stoppa ljudboken i öronen och cykla 5 km på träningscykeln. Det känns ärligt talat inte ett dugg jobbigt för med tanke på hur mycket kaffe jag har stjälpt i mig idag (fast att jag inte får) så har jag en del energi att göra mig av med.

Jag har varit hos frissan idag också måste jag berätta. Känner mig som en ny människa! Härmed lovar jag Maria Engstedt att aldrig mer i hela mitt liv färga håret själv! Jösses vilken skillnad när någon som kan gör jobbet, jag är supernöjd. Jag är fortfarande mörk med ljusa och röda slingor i. Trivs kanon och kommer nog aldrig mer bleka håret. Innan jag blev sjuk så hade jag väldigt torrt och slitet hår även fast jag klippte det kontinuerligt men idag hade jag tjockt, långt och friskt hår. Så vi kom fram till jag och min frisör att jag nog har haft gbs i mig ganska länge eftersom jag hade varit ganska sliten ganska länge innan det till slut bröt ut och åkte ur mig så nu när min kropp slipper skiten så blir mitt hår friskt och starkt! Och helt plötsligt efter det påkommandet även fast jag inte är bra än så kände jag mig frisk, stark och sprudlande av energi! Det lönar sig på många vis att sitta hos frisören. Dessutom när jag sitter hos henne så ringer min man till henne och säger att jag inte ska betala för det ska han göra ❤