Startade dagen kl 8.00 på läkargruppen för att skära bort en hudförändring som ska skickas iväg på analys. Det kändes verkligen absolut ingenting när dom karvade i mig. Bedövningssprutan sved till lite det var det ända.
Sen for jag till tandläkaren med ena sonen. Efter ett tandläkarbesök är det tradition med en kyckling/curry macka hos kakan. Men inte jag inte, aldrig i livet att jag äter kyckling någonsin mer i hela mitt liv! Fick jag gbs av kycklingen jag åt dagen innan jag blev sjuk så har jag blivit sjuk tre gånger av just kyckling. Då må jag väl vara korkad om jag äter kyckling igen?!
Men det gör mig inget, med tanke på allt skit man ser om hur dom små liven behandlas så borde alla bojkotta kyckling. Alla kyckling rätter går att byta ut kycklingen mot quorn. Mycket godare, ungarna älskar det och samvetet är på topp!
Första gången fick jag salmonella,  andra gången blev jag och min då två-åriga kille matförgiftad av kyckling.  Vi åt kl 13, kl 19 började vi kräkas exakt samtidigt. Vi blev så sjuka så jag trodde vi skulle dö. Ligga bredvid sin två-åring som är så sjuk utan att kunna ta hand om honom för att jag var så sjuk var hemskt. Vi låg tillsammans i en dubbelsäng och rörde jag mig pytte, pytte lite så spydde han och rörde han sig lite, lite i sängen så spydde jag.
Sjukvården ringde till oss flera gånger för att höra hur det gick.
Men vi repade oss!
Och ev tredje gången nu gbs.
Så nu är det nog!

När vi hade fikat klart så hade jag tid hos syokonsulenten och pratat skola för mig. . Jag kan inte bestämma mig för någonting! Fick med mig en hel lunta hem med papper som jag ska leta utbildning i. Jag blir alldeles snurrig känner jag. Vad vill jag läsa? Är det lärare som jag sagt ett tag,  eller är det något inom hälsa som jag egentligen brinner för! Men vad läser man då? Och är det något som man kan jobba med sen på ett vettigt vis?
Imorgon ska jag lusläsa alla papper och googla och försöka komma på något vettigt.

image

Annonser