Idag har varit en fantastisk dag! Har mått så bra och fått massor gjort. Startade dagen med en massa pappersarbete, det är myyycket pappersexercis när man är sjuk kan jag lova!
Sen ut för att njuta av vädret. Släppa ut hönor, tuppar och kaniner på lite grönbete och när dom ändå var ute så passade jag på att göra rent i hönshuset. Det var första gången jag klarade av det själv! Kändes stort!

image

Imorgon ska jag till sjukhuset näst sista gången. Taxin är beställd som vanligt. Idag ringde jag till rehab och sa till dom att avboka taxin för båda gångerna.  Jag vägrar! Aldrig mer taxi!!!!!!! Jag åker min egen bil och jag kör själv. Behöver ingen jäkla taxi längre…..
Nu har jag bara två gånger kvar och dom två gångerna kommer bli såå jobbiga. Nu vill jag bara

därifrån!

Nu ska jag börja träna i fjugesta och jag ska träna som en jag vet inte vad! För nu ska jag bli frisk, stor och stark! Aldrig mer sjuk i hela mitt liv! Åh vad jag ska ta hand om mig.