När respiratorn sattes in så kände jag inget för då var jag inte närvarande men när den skulle tas bort! Hu det var läskigt. . Dom började urtrappningen av respiratorn med att sätta en talventil i halsen istället för själva slangen och första gångerna var väldigt panikartat med sjukt mycket slem,  jag tror det berodde på lunginflammationen om jag kommer ihåg rätt nu. Men en sak glömmer jag inte och det var brorsans min när han såg allt äckligt 😀
Jimmy var så rar, han satt bredvid mig och sög bort slemmet med en speciell slang. Det är kärlek det ;-D

image

Sen till slut så drog dom ut respiratorn ur hålet på min hals och det var så otroligt skönt och det första jag sa var ”nu drog ni ur mig all ångest” och det gjorde dom! Jag har inte ätit en endaste sobril efter det.
Nu kunde jag prata igen vilket var fantastiskt förstås. Och nu skulle jag för första gången på 6 veckor få duscha på riktigt! Det var underbart och jag fick dom till och med att raka mina ben.  Men när tjejerna tvättade mitt hår så fick jag kallsupar utan att få en endaste droppe i munnen!!! Det rann ner i hålet på halsen! Haha det var riktigt läbbigt..

Annonser