Jag har hela tiden så bråttom att bli av med medicin. Vill inte ha…. känner hur min lever sakta tynar bort pga alla mediciner. Stackars smärt-janne blir galen på mitt experimenterande med mediciner hela tiden.
Idag har jag nog kopplat tror jag! Det kanske inte är så dumt ändå att äta mediciner och må lite bättre. Det är ju ändå en ganska kort tid om man jämför med hela livet.
Jag har bara lyrica kvar att äta och för två veckor började vi sakta nedtrappning av den pga min vilja. Nu har jag så grymt vidrigt och grymt igen ont i fötterna.
Hela dagen idag har varit skit, skit å skit pga mina fötter.
Så fick jag bra material idag från gbs-gruppen att titta på och läsa och då står det bla att gbs ofta börjar med smärta i fötterna! 

image

Och då blir jag panikslagen och kommer på att jag håller på att få ett återfall. Jag ligger snart på iva igen!
Istället för att komma på att det nog beror på min nedtrappning av lyrica! När jag äntligen greppar den tanken så går jag direkt till pillerburken och ökar på min dos igen. Nu blir det ingen mer sänkning förrän jag verkligen är redo för det.
Jag har en otrolig skräck för att lämna mina barn igen. Inte för att bli sjuk igen men för att lämna dom.
Jag längtar så vansinnigt mycket efter att mina barn ska bli vuxna så jag slipper denna oro..
Det låter inte klokt och många av er tänker nu ”njut av dom nu när dom är små, det går så fort och snart är dom stora”
Jag vet! Men jag har förstått att det är ingen lek. Jag måste finnas kvar för mina barn. Jag får inte bli sjuk på det här viset! Jag får inte lämna mina barn…svika dom så grymt.
Som sagt riktig skitdag har det varit och nu ska jag sova bort kvällen bara för att slippa.
Men först en kvällskiss för lillskrutta som fått ett virkat reflextäcke idag när matte inte kunnat annat än sitta och virka.

image