När man är frisk så har man ju så mycket omkring sig. Man har hönor, vaktlar, hästar, ett företag och så har man tre små barn dessutom!

Och det är inte alla som har sån tur som jag hade som hade barnens storebror, m sambo som tog hand om hästarna. Svärmor som stannade hemma från thailandsresan för att ta hand om hem och barnen. En vän som såg till att familjen hade mat. Mannen som tog hand om företaget. En annan vän som såg till att stora sonens jultidningar kom iväg ordentligt så att han fick sin efterlängtade kamera som premie. En storasyster till barnen som skickar en bild på utskurna pumpor som hon gjort med barnen precis när jag ligger och mår dåligt över att i år får barnen inte skära ut pumpor.

Bild

 

Vad jag menar är! Förbered ert liv!! Tänk om det händer något, vem tar hand om barnen då? Osv..  Hur viktig är inte den frågan egentligen. Jag har fortfarande inte gjort något åt den. För vem ska man fråga? Vem orkar, kan, vill ”få” tre pojkar om det skulle hända oss båda två något. Och vem vill VI ska ta hand om våra pojkar. Vart vill våra pojkar bo om det skulle hända oss något? Frågan är STOR!! 

 

Nu lite tjat. Alla vet att man ska ta det lugnt och inte jobba så mycket osv.. När jag hade en 6 månaders, en ettåring och en 8-åring startar jag mitt företag. Fick flera anställda på en gång. Jag gjorde detta för att kunna vara hemma länge med mina barn, för att inte behöva lämna dom på dagis. Men det var absolut det mest idiotiska jag någonsin gjort. För det var så otroligt slitigt och jag har inte känt mig fräsch efter det. Dom fyra åren som gått har har slitit ut mig otroligt mycket och jag ångrar dom stort. Jag kan dessutom inte låta bli att undra om det är pga dom som jag blev sjuk…… Min kropp och psyke orkade inte längre helt enkelt.. Jag vet inte..

Men det har lett mig in på andra vägar nu, så till hösten blir det universitet för mig om jag är frisk då. Dom varnar mig lite för att det kommer bli halvtidsstudier först. Men då får det väl bli så då.

Jag är absolut inte främmande för eget företagande men jag har ingen lust just nu och ska jag göra det igen så ska det vara något mycket lugnare och inte så ansvarsfullt som att ha anställda.