Igår på sjukhuset fick jag göra ett fysiktest för att bevisa att jag kan köra bil igen. Nu när jag äntligen är morfinfri så ska jag ev förhoppningsvis snart få använda bilen igen. Det är inte så att dom tagit körkortet för mig men jag har fått strikta restriktioner att inte köra bil.

Eftersom jag alltid har väldigt dyr last i min bil i form av barn så vill jag få ordentligt godkänt innan jag kör dom igen.

På tisdag kommer jag få veta om jag får köra eller inte så håll tumme för mig please!

Mitt körkort går ut nu 2014 och jag måste få ett nytt. Det är med visst vemod med tanke att jag är tio år yngre på det körkortet. Nu kommer jag helt plötsligt inte se ut som en ung 29-åring längre utan en 39-årig gråhårig Dam! Och ev sne i halva ansiktet. Men jaja, det är väl inget fel med att vara dam heller…. Tänk så ung man var och så mycket mer erfarenhet man fått på dom senaste tio åren och tänk så mycket mer erfarenhet man har kvar att få! Känns underbart!

Bild

Guilliain barrè syndrom gav mig mycket, bl a grått hår. När jag åkte in var jag fräscht blond, när jag kom ut var jag grå. Men det känns okej. Det måste ju komma någon gång och nu var det tydligen dags. Jag kan ju färga över det om jag vill och ska jag vara helt ärlig så hade jag faktiskt fått några gråa strån innan också. Men jag tror inte jag vill färga, det är liksom dags nu, låt det komma. Jag tänker inte bli en grå liten tant för det. Grå färg kan vara fint i kontrast med andra starka färger.

Jag hade ett möte med min Doktor igår. Han tyckte bland annat att min axel hade blivit mycket bättre. Vad som hänt min axel ska jag berätta när vi kommer till sjukgymnastikstiden. Och så tyckte han att jag skulle dra ner på kaffekonsumtionen. Jag dricker hutlösa mängder kaffe pga abstinens och så klagar jag på huvudvärk och hjärtklappning. Tur jag äter omeprosol annars hade jag väl fått magsår på kuppen.

Jaha då ska jag bli tvungen att sluta med kaffe också! Det känns ju bra!! (ironi)

Men då fick jag det perfekta tipset av honom att dricka kaffe ur små koppar som man hade förr. Inte muggar som man dricker i nuförtiden. Det är ju hutlösa mängder kaffe man får i sig egentligen om man dricker 8-10 muggar om dagen. Så nu sitter jag med en kopp kaffe istället för en mugg kaffe och det känns bra.

Bild

Annonser