image

Idag fyller vår fina lilla hund Hilda 3 år så då passar det ju bra att skriva om henne.
När jag låg på Iva så drömde jag väldigt mycket konstigt. Jag gick ju som sagt på väldigt mycket morfin så jag var nog inte bara knäpp.
Bland annat så drömde jag väldigt mycket om en brun hund som heter Hilda. Hon hjälpte mig igenom väldigt mycket jobbiga saker. När dom till exempel skulle göra elektriska undersökningar på mig så fanns hon där. Dom stack in nålar i mina muskler och skickade ut elektriska stötar. Tror det var för att kolla hur mina muskler mådde om dom reagerade. Då kände jag hela tiden hennes närvaro. 

När jag skulle göra skiktröntgen och ligga still i en tunnel i 45 minuter då låg hon och våran katt max på min mage och över dom låg en rostig bildörr. Den rostiga bildörren hade en massa hål. Genom dom hålen stoppade jag ner mina fingrar och smekte Max och Hilda.
Det var det som gjorde att jag klarade röntgen utan att panikångesten som hela tiden låg och lurade bröt ut.
Ja som sagt, mycket morfin var det!;)

Så till slut en dag när mina barn kom till mig och hälsade på. Så stod dom där ett par meter ifrån mig
tittade blygt och sorgset på mig och mitt hjärta brast precis lika mycket som det gjorde varenda gång dom kom. Till slut grät jag lika mycket innan dom skulle komma som jag gjorde efter att dom åkt. Längtan efter barnen går inte ens att beskriva. Men då när dom stod där så var det väldigt enkelt att säga till dom ”när mamma kommer hem, då ska vi skaffa hund!”
Jag drömde så mycket om denna lilla hilda så det fanns inget att fundera på.

Sen föll det sig så himla konstigt att då vinner jag dessutom på postkodlotteriet! Så där kom pengarna till hilda!

image

Efter mycket letande hittade vi vår fina lilla fantastiska hund och vi bara älskar henne. Och ja hon är i soffan lika mycket som vi är och hon sover så skönt i sängen.

Fortsättning följer. ….

Annonser