image

Hej!
Maria heter jag och har en sjukdom som heter guillian barre syndrom. En ovanlig sjukdom och jag är en av dom värsta fallen. Har legat på iva i 7 veckor varav 5 av dom i respirator. 3 månader inlagd på sjukhus. Nu är jag hemma men fortfarande inte frisk. Två dagar i veckan åker jag till sjukhuset och tränar.
Idag sitter jag här osminkad och ont i halsen. Hjärtklappning pga morfin abstinens. Jag har fått så mycket morfin mot smärtan att jag blivit beroende av det.
Och nu tänkte jag börja blogga och berätta min historia som är både fantastisk och fruktansvärd. Om fantastisk personal och vidrig personal. Om min sjukhustid och min nutid. Min mardrömsnatt på iva med personal som jag hotade att polisanmäla. Med personal som jag älskar fortfarande! När jag kände att jag dog, för att sen komma tillbaka.
Hoppas ni vill höra min historia!
Stor varm kram!

Annonser